Tjenester

Vi gjør det profesjonelt, valget er enkelt.
– Vi kan trefelling!

Tjenester

Vi gjør det profesjonelt. Ta kontakt i dag for en befaring!

Anleggsgartnerarbeid

Anleggsgartner Mats Snare hjelper deg med det meste som har med stein, støttemurer, trapper og belegg å gjøre. Vi kan levere komplette løsninger for ditt uterom, med universell utforming, gress, planting og vedlikehold. Sammen med kunden planlegger vi utførelsen av hagen og utearealet. Vi skaffer det du trenger av produkter, fra alle de store, norske merkene.

Trefelling

Trefelling kan være et farlig og krevende arbeid. Følgelig blir erfaring, gode fagkunnskaper og fokus på sikkerhet viktig, slik at man unngår skader på mennesker, kjøretøy og eiendom. Vi hjelper deg med å felle alle typer trær, uansett vanskelighetsgrad. Vi har topp moderne klatreutstyr og motorsag for å utføre arbeidet på en trygg og profesjonell måte.

I mange tilfeller står treet som skal felles i et tettbebygget område. Det krever ekstra årvåkenhet og planlegging. I tilfeller hvor treet ikke kan felles på vanlig måte, demonterer vi det. Det betyr at vi klatrer til topps i treet og sager det ned, sjiktvis. Dermed unngår du å se det felte treet lande nært hus og eiendom. Når jobben er gjort besørger vi bortkjøringen av massene. Ønsker du imidlertid å benytte treet som ved, sager vi det opp for deg, til samme lave pris som ved bortkjøring.

Plenklipping

I et land som Norge, med mye nedbør og gode vekstforhold for både gress og ugress, er det for mange arbeidskrevende og slitsomt å holde hagen pen. Plener krever klipping, fjerning av ugress og mose, og jevnlig vedlikehold for å se velstelt ut. Denne jobben gjør vi gjerne for deg.

Mange ønsker imidlertid en mer varig, sesongbetont avtale der vi slår plenen med jevne mellomrom, eksempelvis i forbindelse med ferieavviklingen, der man vil unngå å komme hjem til en gjengrodd hage. Vi tar på oss alt av oppdrag fra mindre plener til større grøntarealer, og utfører vårt arbeid på en profesjonell og serviceinnstilt måte.

Referanser

Kontaktinfo

Adresse:
Lensmann Jahnsens veg 20,
2211 Kongsvinger

E-post:
m.snare@online.no

Tlf.:
412 60 240